info@biogo.hu +36 70 321 2949
Főoldal Rólunk

BIOGO Bio webáruház
Kategóriák
BIOGO Bio webáruház
  • Kategóriák
    • Kozmetikum 1
    • Étrend-kiegészítők 1764
    • Reform élelmiszerek 6559
    • Drogéria 3135
    • Baba & Gyerek 143
    • Problémák szerint 1791
    • Egyéb 416
  • Blog
  • Problémák szerinti keresés
Natur Tanya fermentált fekete fokhagyma 800mg kapszula 30 db
Natur Tanya fermentált fekete fokhagyma 800mg kapszula 30 db
4 628 Ft
nettó: 3 644 Ft
  1. Gyógynövény alapú termékek
  1. Étrend-kiegészítők
  2. Gyógynövény alapú termékek

Natur Tanya fermentált fekete fokhagyma 800mg kapszula 30 db

Natur Tanya fermentált fekete fokhagyma 800mg kapszula 30 db
Raktáron
4 628 Ft
nettó: 3 644 Ft
Egységár: 154 Ft/db
nettó: 121 Ft/db
30
Natur Tanya fermentált fekete fokhagyma 800mg kapszula 30 db
EAN kód, 5999565081638 EAN kód:
5999565081638
doboz
  • Részletek
  • Adatok
  • Vélemények
Részletek

800mg, standardizált fekete fokhagyma kivonat, növényi kapszulatokban, szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül! A szív és az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért.

  • Vegán készítmény
  • Gluténmentes termék
  • Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül
  • Egyedülálló, növényi kapszulába zárt formula
  • Magas, 800 mg hatóanyagtartalom
  • Ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg
  • Nincs se szag, se kellemetlen utóíz

TÖBB, MINT FOKHAGYMA!

A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymá­ból állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé­res színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.

A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzi­matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.

Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrlemé­nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk.

A FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMA ÉLETTANI HATÁSAI

A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.

KIKNEK AJÁNLJUK A NATUR TANYA® FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMA TERMÉKET?

  • rendszeresen dohányzó személyeknek
  • cukorbetegeknek
  • azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét
  • azoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
  • azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
  • azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre

A KAPSZULA TARTALMA ANNAK SZÉTNYITÁSÁVAL BELEKEVERHETŐ HÚSOK PÁCÁBA, FŰSZERKEVERÉKEK KÉSZÍTÉS, VAGY ÍZLÉS SZERINT KEDVENC SALÁTÁDHOZ IS.

MIÉRT JÓ, HOGY A FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMÁT NÖVÉNYI KAPSZULATOKBA ZÁRTUK?

A kemény kapszulák rendszerint állati eredetű marha zselatinból, vagy valamilyen rostos növényi anyagból közvetlenül előállított cellulózból, vagy esetleg pullulánból állnak.

Fontos megjegyezni, hogy a zselatin kapszula nedvességtartalma magasabb a növényi HPMC kapszulákkal összehasonlítva.

A zselatin kb. 10% nedvességet tartalmaz, így az negatív hatással lehet a fekete fokhagyma organoleptikus (érzékszervi tulajdonságaira). A fekete fokhagyma higroszkóp (nedvszívó), az ilyen tulajdonsággal rendelkező anyagok miatt a zselatin kapszula törékennyé válhat, a nedvszívó anyagok elvonhatják a nedvességtartalmat (víztartalmat) a kapszula falából, emiatt a fekete fokhagyma csomóssá válhat, összeállhat a kapszulában levő portartalom, amely negatívan befolyásolja a termék stabilitását is.

ÍGY TÖBB SZEMPONTBÓL IS ÉRDEMES INKÁBB AZ INNOVATÍVABB: ALACSONY NEDVESSÉGTARTALMÚ HIDROXI-PROPIL-METILCELLULÓZ (HPMC) ANYAGÚ KEMÉNY KAPSZULÁKKAL FORMULÁZNI A FEKETE FOKHAGYMA TERMÉKET.

Ha ez nem lenne elég a Natur Tanya® SZERVES FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMA terméket többrétegű bliszter csomagolásban került csomagolásra, amely tovább védi az aktív összetevőket a külső környezeti hatásoktól.

Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Hatóanyag a napi adagban 1 kapszulában 2 kapszulában
Fermentált fekete foghagyma kivonat
- amelyből standardizált S-allil-cisztein
400 mg
100 mcg
800 mg
800 mcg

A termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 22000 rendszer szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn.

Figyelmeztetés: 

  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
  • Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott!
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
  • A termék 3 éves kortól alkalmazható.
  • A termék vérhígítók melletti használatával kapcsolatban konzultájon kezelőorvosával
  • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén.
  • A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában

Adatok
Listaár:
3 787 HUF
Gyártó:
Natur tanya
EAN:
5999565081638
Tömeg:
50 g/doboz
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
BIOGO fiókom
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
JOGI DOKUMENTUMOK
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
INFORMÁCIÓK
  • Vásárlás menete
  • Bankkártyás fizetés
  • Szállítási módok
  • Vásárlástól való elállás
  • Impresszum
  • Kapcsolat
  • facebook

  • instagram

  • pinterest

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Legújabb termékinformációkért és különleges kedvezményeinkért iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás
simplepay_hu_v2
  • Kozmetikum 1
  • Étrend-kiegészítők 1764
  • Reform élelmiszerek 6559
  • Drogéria 3135
  • Baba & Gyerek 143
  • Problémák szerint 1791
  • Egyéb 416
  • Blog
  • Problémák szerinti keresés
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.