Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Cukor

Rendezés:
Nézet:
Külső raktáron

Sokoldalúan felhasználható ásványi anyagokban gazdag édesítőszer

688 Ft
Külső raktáron

Nád porcukor csomósodásgátló anyag tartalommal,energiatartalom:1700kJ/400kcal,zsírtartalom 0g, ebből telített zsírsavtartalom 0,g, szénhidráttartalom 100g, ebből cukortartalom 97g, ebből keményítő 3g, rost 0,0g, fehérjetartalom 0,0g, sótartalom 0,0g

353 Ft
Külső raktáron

Nádcukor,aroma ethyl-vanillin energiatartalom:1634kJ/399kcal, szénhidráttartalom 97,5g, ebből cukortartalom 97,5g, fehérjetartalom 0,0g, sótartalom 0,0g

24 Ft
Külső raktáron

A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb alapanyagokból készült szirupok alternatívája. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Nincs köze a kókusz terméséhez, sem ízben, sem színben, édesítőereje közel azonos a cukorhoz képest. Granulátum jellegű, fehérítetlen és finomítatlan cukorhelyettesítő, nincs kókuszíze.

Hogyan készül?

A 100%-os tisztaságú kókuszcukrot semmilyen egyéb édesitőszerekkel nem elegyítik. A kókuszcukrot csakis a kókuszpálma, a bontatlan kókuszvirág nektárjából (SAP) gyártják. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.

Előnyei:

A kókuszcukor glikémiás indexe a nádcukoréval (68), a legtöbb mézével (55) és az agavéval (27–41) szemben alacsony, 35-ös GI-vel rendelkezik. Ez azért tekinthető érdekesnek, mert fruktózt, glükózt és emellett magasabb GI-ű szacharózt is tartalmaz, mégis máshogy működik.
Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható, így a cukrászatban is egy vonzó összetevő.
A kókusznektár cukor számos tápanyagot és ásványi anyagot is tartalmaz, mint például a kálium-, magnézium-, cink-vagy vas. Illetve a B1-, B2-, B3-, B6-és C  vitamin kiváló természetes forrása, emellett 17 féle aminosavat tartalmaz,ezek közül legmagasabb a glutamin tartalma. Aromái pedig a lelket melengetik, ünnepi hangulatot csempésznek ételeinkbe.
Lassabb felszívódása és értékes anyagai miatt a természetes és egészséges táplálkozás alapanyagává lehet, Illetve segítség lehet a fogyókúrázók, de édességre vágyók számára is.
Felhasználási javaslat:

A kókuszcukorral a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható. Fogyasztható közvetlenül édesítőként, használható sütéshez, főzéshez egyaránt. Íze és illata karamellszerű.

Érdekessége, hogy lehet karamellizálni is, ellentétben a xilittel és a steviával! Édesítőereje közel azonos a cukoréval.

Felhasználható bármilyen hideg vagy főtt, sült étel, illetve italok édesítéséhez. Azokban  a készítményekben pedig, ahol eleve egy karamellás íz a jellegadó, nagyszerű ízt biztosít.

Kávékhoz, karamellás tejhez, kakaó, vagy karob italhoz is kiválóan harmonizál. A gofri, palacsinta, müzlik, távol keleti ételek vagy akár egzotikus koktélok, mártások, szószok páratlan édesítője.

Származási hely: Indonézia

Allergén információ:

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.

2.956 Ft
Külső raktáron

 

Nehezen mondasz le a cukrokról? Nincs is rá szükség! A nádcukrot már ismered, de a demerara elnevezésről még nem hallottál? Most megtudhatod mit is takar!

A barna nádcukor nem tartalmaz mesterséges anyagokat. Az íze némileg eltér a fehér cukor ízétől, mivel a mesterséges eljárásból adódóan a fehér cukor 90 %-ban, míg a nádcukor kb. 20%-ban tartalmaz édes vegyületet. A nádcukor természetességét a feldolgozás módja adja, amelynek köszönhetően több ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, mint finomított fehér társa. Emellett az eljárásból adódóan a demerara cukorban megmaradnak a cukornád íz- és illatanyagai is, valamint megmarad a nád melasztartalma is, amelynek köszönheti aranybarna színét.

983 Ft
Külső raktáron

 

A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb alapanyagokból készült szirupok alternatívája. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Nincs köze a kókusz terméséhez, sem ízben, sem színben, édesítőereje közel azonos a cukorhoz képest. Granulátum jellegű, fehérítetlen és finomítatlan cukorhelyettesítő, nincs kókuszíze.

Hogyan készül?

A 100%-os tisztaságú kókuszcukrot semmilyen egyéb édesitőszerekkel nem elegyítik. A kókuszcukrot csakis a kókuszpálma, a bontatlan kókuszvirág nektárjából (SAP) gyártják. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.

Előnyei:

A kókuszcukor glikémiás indexe a nádcukoréval (68), a legtöbb mézével (55) és az agavéval (27–41) szemben alacsony, 35-ös GI-vel rendelkezik. Ez azért tekinthető érdekesnek, mert fruktózt, glükózt és emellett magasabb GI-ű szacharózt is tartalmaz, mégis máshogy működik.

Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható, így a cukrászatban is egy vonzó összetevő.

A kókusznektár cukor számos tápanyagot és ásványi anyagot is tartalmaz, mint például a kálium-, magnézium-, cink-vagy vas. Illetve a B1-, B2-, B3-, B6-és C  vitamin kiváló természetes forrása, emellett 17 féle aminosavat tartalmaz,ezek közül legmagasabb a glutamin tartalma. Aromái pedig a lelket melengetik, ünnepi hangulatot csempésznek ételeinkbe.

Lassabb felszívódása és értékes anyagai miatt a természetes és egészséges táplálkozás alapanyagává lehet, Illetve segítség lehet a fogyókúrázók, de édességre vágyók számára is.

Felhasználási javaslat:

A kókuszcukorral a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható. Fogyasztható közvetlenül édesítőként, használható sütéshez, főzéshez egyaránt. Íze és illata karamellszerű.

Érdekessége, hogy lehet karamellizálni is, ellentétben a xilittel és a steviával! Édesítőereje közel azonos a cukoréval.

Felhasználható bármilyen hideg vagy főtt, sült étel, illetve italok édesítéséhez. Azokban  a készítményekben pedig, ahol eleve egy karamellás íz a jellegadó, nagyszerű ízt biztosít.

Kávékhoz, karamellás tejhez, kakaó, vagy karob italhoz is kiválóan harmonizál. A gofri, palacsinta, müzlik, távol keleti ételek vagy akár egzotikus koktélok, mártások, szószok páratlan édesítője.

Származási hely: Indonézia

Allergén információ:

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia 1640 KJ / 385 Kcal

Zsír <0,1 g

 – amelyből telített zsírsavak <0,1 g

Szénhidrát 92,4 g

 – amelyből cukrok 87 g

Rost <1,7 g

Fehérje 1,9 g

0,43 g

1.502 Ft
Külső raktáron

 

A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb alapanyagokból készült szirupok alternatívája. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Nincs köze a kókusz terméséhez, sem ízben, sem színben, édesítőereje közel azonos a cukorhoz képest. Granulátum jellegű, fehérítetlen és finomítatlan cukorhelyettesítő, nincs kókuszíze.

Hogyan készül?

A 100%-os tisztaságú kókuszcukrot semmilyen egyéb édesitőszerekkel nem elegyítik. A kókuszcukrot csakis a kókuszpálma, a bontatlan kókuszvirág nektárjából (SAP) gyártják. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.

Előnyei:

A kókuszcukor glikémiás indexe a nádcukoréval (68), a legtöbb mézével (55) és az agavéval (27–41) szemben alacsony, 35-ös GI-vel rendelkezik. Ez azért tekinthető érdekesnek, mert fruktózt, glükózt és emellett magasabb GI-ű szacharózt is tartalmaz, mégis máshogy működik.

Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható, így a cukrászatban is egy vonzó összetevő.

A kókusznektár cukor számos tápanyagot és ásványi anyagot is tartalmaz, mint például a kálium-, magnézium-, cink-vagy vas. Illetve a B1-, B2-, B3-, B6-és C  vitamin kiváló természetes forrása, emellett 17 féle aminosavat tartalmaz,ezek közül legmagasabb a glutamin tartalma. Aromái pedig a lelket melengetik, ünnepi hangulatot csempésznek ételeinkbe.

Lassabb felszívódása és értékes anyagai miatt a természetes és egészséges táplálkozás alapanyagává lehet, Illetve segítség lehet a fogyókúrázók, de édességre vágyók számára is.

Felhasználási javaslat:

A kókuszcukorral a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható. Fogyasztható közvetlenül édesítőként, használható sütéshez, főzéshez egyaránt. Íze és illata karamellszerű.

Érdekessége, hogy lehet karamellizálni is, ellentétben a xilittel és a steviával! Édesítőereje közel azonos a cukoréval.

Felhasználható bármilyen hideg vagy főtt, sült étel, illetve italok édesítéséhez. Azokban  a készítményekben pedig, ahol eleve egy karamellás íz a jellegadó, nagyszerű ízt biztosít.

Kávékhoz, karamellás tejhez, kakaó, vagy karob italhoz is kiválóan harmonizál. A gofri, palacsinta, müzlik, távol keleti ételek vagy akár egzotikus koktélok, mártások, szószok páratlan édesítője.

Származási hely: Indonézia

Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia 1640 KJ / 385 Kcal

Zsír <0,1 g

 – amelyből telített zsírsavak <0,1 g

Szénhidrát 92,4 g

 – amelyből cukrok 87 g

Rost <1,7 g

Fehérje 1,9 g

0,43 g

801 Ft
Külső raktáron

 

Kiszerelés: 400g

100% bio kókuszvirág cukor. Nagyon ízletes, alacsony glikémiás indexű, enyhén karamell ízű édesítőszer.

1.198 Ft
Külső raktáron

A nyírfacukor fehér, édes, kristályos, természetes cukorféle. Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezője. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást. Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják. A nyírfacukor előnyei/tulajdonságai: Enyhíti a természetellenes éhségérzetet, csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat, elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést, alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet, nem növeli a test inzulin szükségletét, alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom, lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a lepedékképződést, nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben, igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is, lúgosító, méregtelenítő hatású, elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását.

2.465 Ft
Külső raktáron

Bio Agava agávé-porcukor

Az agavé porcukor a fehér cukor és az édesítőszerek valódi, sokoldalú, egészséges alternatívája. Vegye észre a különbséget! A termék a szárított agavé kristályosításával készül. Az eredmény egy finom, poralakú édesítő, ami a hagyományos cukor valós alternatívája. Ideális különleges sütemények készítéséhez. Finom szerkezete miatt akár forró italokba is könnyű adagolni. Gyümölcssaláta, palacsinta, frissen sült gofri dekorálására is kiváló. Az agávé-porcukor fokozza az ételek természetes ízét.

Összetevők: szárított agávészirup* 96%, maltodextrin* 4% (* ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok.)

Átlagos tápérték Energia: 1666 kJ (392kcal) Zsír: <0,1 g Ebből telített zsírsavak: <0,1 g Szénhidrát: 98,0 g Melyből cukor (1): 90,0 g Élelmi rost: <0,1 g Fehérje: <0,1 g Só (2): <0,1 g 1. Fruktóz (80%) és dextróz (9%) 2. A természetben előforduló nátrium

Tárolás: Felnyitás után javasolt zárt, száraz helyen tartani.

Származási hely: Németország (EU)

Nettó töltősúly: 250 g.

1.344 Ft
Külső raktáron

Bio Agava rizscukor

A kristályos rizscukor a fehér cukor és az édesítőszerek valódi, egészséges alternatívája. Vegye észre a különbséget! Készítése: A rizsszirupot óvatosan megszárítják és könnyen oldódó, kristályos cukorrá őrlik. A rizs és az abból előállított termék természetes módon gluténmentes, fruktózmentes és laktózmentes. E tulajdonságai alkalmassá teszik bármilyen hideg és meleg ital, valamint palacsinta, gofri és sütemények egészséges édesítésére. A rizscukor mintegy 80%-kal édesebb a normál asztali cukornál.

Összetevők: szárított rizsszirup* 100% (* ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok.)

Átlagos tápérték 100g-ban: Energia: 1598 kJ / (380 kcal) Zsír: <0,1 g Ebből telített zsírsavak: <0,1 g Szénhidrát: 94,0 g Melyből cukor (1): 32,0 g Élelmi rost: <0,1 g Fehérje (2): <0,1 g Só (3): <0,1 g 1. Dextróz (15%), malátacukor (19%), fruktóz (<0,5%), laktóz (<0,5%) 2. Glutén <20 ppm 3. A természetben előforduló nátrium

Tárolás: Felnyitás után javasolt zárt, száraz helyen tartani.

Nettó töltősúly: 250 g.

1.344 Ft
Külső raktáron

BIO kockacukor 500g , 

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor természetes helyettesítője.

1.127 Ft
Külső raktáron

A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja.

Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek. 

1.384 Ft
Külső raktáron

BIO porcukor nádcukorból 500g

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.

820 Ft
Külső raktáron

BIO világos nádcukor 1kg

Felhasználása: édesítésre, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.

 
 

1.074 Ft
Külső raktáron

BIO világos nádcukor 275g (5gx55)

Felhasználása: édesítésre, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.

 
 

1.968 Ft
Külső raktáron

BIO világos nádcukor 500g

Felhasználása: édesítésre, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.

666 Ft