Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mosogatószer

Rendezés:
Nézet:
Külső raktáron

Termék leírása:

BIO ALUBABA MOSOGATÓSZER NATUR 500ML

Termék összetétele:

Anionos felületaktív anyagok, színezék és nem veszélyes anyagok vizes oldata.

Hatékony zsír-és szennyeződésoldó, 96%-ban természetazonos anyagokból álló környezetbarát mosogatószer, mely nem tartalmaz foszfátokat és aldehideket. Emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve 20 napon belül 96 %-ban szén-dioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlik le. Egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz.

647 Ft
Külső raktáron

 

Termék leírása:

BIO ALUBABA MOSOGATÓSZER ALOE VERA ILLATTAL 500ML

Anionos felületakív anyagok, színezék és nem veszélyes anyagok vizes oldata.

Környezetbarát mosogatószer.

Egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz.

647 Ft
Külső raktáron

 

Leírás:
Öko mosogatógép tabletta
Tökéletes mosogatás akár 12 terítékes géphez is!

- Könnyű adagolás
- Hatékonyan tisztít és zsírtalanít
- Növényi és ásványi eredetű összetevőkkel
- Nem tesztelték állatokon

Csillogó foltmentes ragyogást biztosít minden evőeszközön és edényen. Erős zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően tisztít felesleges vegyszerek használata nélkül. A finom illat pedig higiénikus öblítést biztosít a mosogatógépnek.

A szebb eredmény érdekében (üveg, mázas porcelán, stb.) használja a mosogatógép öblítővel.

Használat:
Távolítsa el a nagyobb szennyeződéseket az edényről. Távolítsa el a fóliát a tablettáról.
Tegye a tablettát a mosogatógép adagolójába. Amennyiben a tabletta nem fér be az adagolóba, helyezze az evőeszköz tartóba.
Egy tabletta elegendő egy teljes feltöltésre behelyezett normál szennyeződésű edény mosogatására.
Indítsa el a gépet a gyártó utasításai szerint.
Ügyeljen arra, hogy öblítővel és sóval is feltöltse a gépét.

Kiszerelés: 40db-os, lebomló fóliába csomagolt kapszula

2.155 Ft
Külső raktáron

AlmaWin Öko mosogatógép öblítő koncentrátum, 500 ml Természetes fekületaktív anyagai csökkentik a víz felületi feszültségét és biztosítják az optimális nedvesítését. Az edények cseppmentesen és gyorsan száradnak és a hozzáadot alkohol és citromsav révén. Környezetbarát, biológiai úton különösen jól lebomlik.

1.633 Ft
Külső raktáron

A regenerálósó mosogatógépe ioncserélője számára tiszta, természetes kazánsó, színezőanyagok, denaturálószerek, morzsalékanyagok nélkül. A keményítőionok kicserélése révén elkerülhetővé válik, hogy az edényeken és üvegeken mészfoltok keletkezzenek.

1.073 Ft
Külső raktáron

Az élet törékeny, vigyázzunk rá! Óvja Ön is egészségét és környezetét.ÖKOlogikus! Sensitive! Egy nyomás (2 ml) a koncentrátumból kb. 750 adaghoz elegendő. Zsíros edényekhez valamivel nagyobb mennyiség szükséges (4 ml).750 adag

2.100 Ft
Külső raktáron

A ragyogó edényekért! Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes. Bőrgyógyászok ajánlásával. Érzékeny bőrűek is használhatják. A nagy koncentrációs hatás következtében a termék különösen kiadós és 50 öblítő programon keresztül tiszta, higiénikus kifogástalan edényt garantál. Kíméli a gépet és az edényeket.

6.724 Ft
Külső raktáron

Biológiailag könnyen lebomló mosogatószer, mely illat- és színezőanyag mentes.

991 Ft
Külső raktáron

Biológiailag könnyen lebomló mosogatószer, mely illat- és színezőanyag mentes.

991 Ft
Külső raktáron

WINNIS ÖKO MOSOGATÓGÉL KONCENTRÁTUM LIME ILLATTAL. Koncentrált hatóanyag tartalmú öko mosogatószer kézi mosogatáshoz. Kellemes lime illattal, kézkímélő összetétellel. Néhány csepp is elegendő a tökéletes tisztító hatás eléréséhez. Az olasz Winni's öko termékeket jellemzi a 100%-os biológiai lebomló képesség, a megújítható nyersanyagokon alapuló összetevők. Nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket, csomagolóanyaguk 100%-ig újrahasznosítható. Hipoallergének és nikkel mentesek.

822 Ft
Külső raktáron

A Cudy illatmentes mosogatószer egy foszfátmentes, klórmentes koncentrátum kézi mosogatáshoz. A Cudy illatmentes mosogatószer bőrvédő komponenseket tartalmaz, ezáltal védi kezeit a kiszáradástól. Illatanyagokra érzékeny személyek is használhatják. A szőlőmag-olaj kivonatnak köszönhetően ápolja, regenerálja a bőrt. Folyóvizes mosogatáshoz javasoljuk 5-szörösére hígítani, így gazdaságosan adagolható. A termék jellemzői: • nem tartalmaz illatanyagokat és színezékeket • pH-semleges, bőrbarát • foszfátmentes, parabén-mentes, klórmentes • biológiailag jól lebomló • nem tartalmaz allergén anyagokat

955 Ft
Külső raktáron

Oxigén földbarát mosogatószer koncentrátum valódi narancsolajjal.Összetevők: 15-30 % anionos felületaktív anyagok, 5 %-nál kevesebb nem ionos felületaktív anyagok ,amfoter felületaktív anyagok. Tartalmaz: tartósítószerek / methylchloroisothiazolinone,methylisothiazolinone/ illatanyagok.

822 Ft
Külső raktáron

"A L’Arbre Vert termékcsalád tagjára jellemző, hogy: - az alapanyagok felhasználásánál előnyben részesíti a növényi eredetű anyagokat, - a termék összetétele alapján nem veszélyes osztályba sorolt, így nincsen veszélyre utaló figyelmeztetésekkel jelölve, - nem tartalmaz foszfátokat, ftalátokat, glikol-étert, konzerválószert, színezéket, - hipoallergén - rendelkezik az Aloe Vera jótékony hatásaival - nem tartalmaz allergén illatkomponenseket az allergia kockázatának csökkentése érdekében, - a szennyvíztisztító rendszer egyensúlyát nem borítja fel, - a terméket nem tesztelték állatokon, - a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható. A L’Arbre Vert Mosogató és kézmosószer az Európai Únió ÖKO-címke környezetvédelmi kritériumainak megfelel. Nyilvántartási szám: FR/019/003; FR/030/001. További információ: http://ec.europa.eu/ecolabel Használati utasítás: Kissé szennyezett edények esetében: 2,5ml (fél kávéskanálnyi) / 5 liter vízbe, erősen szennyezett edények esetében 5ml (egy kávéskanálnyi) / 5liter vízbe. Kiadósság: 100 mosogatáshoz elegendő (5liter víz felhasználása esetén) Kézmosáshoz: 2 csepp elegendő Figyelmeztetés: Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ne keverje más tisztítószerekkel. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. A L’Arbre Vert termékcsalád tagjára jellemző, hogy: - az alapanyagok felhasználásánál előnyben részesíti a növényi eredetű anyagokat, - a termék összetétele alapján nem veszélyes osztályba sorolt, így nincsen veszélyre utaló figyelmeztetésekkel jelölve, - nem tartalmaz foszfátokat, ftalátokat, glikol-étert, konzerválószert, színezéket, - hipoallergén - rendelkezik az Aloe Vera jótékony hatásaival - nem tartalmaz allergén illatkomponenseket az allergia kockázatának csökkentése érdekében, - a szennyvíztisztító rendszer egyensúlyát nem borítja fel, - a terméket nem tesztelték állatokon, - a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható. A L’Arbre Vert Mosogató és kézmosószer az Európai Únió ÖKO-címke környezetvédelmi kritériumainak megfelel. Nyilvántartási szám: FR/019/003; FR/030/001. További információ: http://ec.europa.eu/ecolabel Használati utasítás: Kissé szennyezett edények esetében: 2,5ml (fél kávéskanálnyi) / 5 liter vízbe, erősen szennyezett edények esetében 5ml (egy kávéskanálnyi) / 5liter vízbe. Kiadósság: 100 mosogatáshoz elegendő (5liter víz felhasználása esetén) Kézmosáshoz: 2 csepp elegendő Figyelmeztetés: Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ne keverje más tisztítószerekkel. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. "

437 Ft
Külső raktáron

Almawin mosogatógépszett - Gépi mosogatószer tabletta 25db + Mosogatógép öblítő koncentrátum 500 ml + AJÁNDÉK: Regeneráló só 500 g + Mosogatógép tisztító 100 g + Vízkeménységmérő gyorsteszt:AlmaWin ÖKO Gépi mosogatószer tabletta - új összetétel, magasabb hatékonyság Minden háztartási mosogatógéphez alkalmas. A tökéletes tisztaság elérése céljából javasoljuk az AlmaWin Regenerálósó, valamint az AlmaWin Mosogatógép öblítő koncentrátum használatát. Kíméletes a gépekhez és az edényekhez. Kiváló vízlágyító tulajdonságainak köszönhetően megakadályozza a vízkőlerakódást az edények felületén. Kíméletes oxigénalapú fehérítőt tartalmaz, mely a létező legkörnyezetkímélőbb fehérítési eljárás. GMO-mentes. Természetes illóolajok illatával. Ecocert minősítéssel. Vegán. AlmaWin ÖKO mosogatógép öblítő koncentrátum Az AlmaWin Gépi mosogatószer ideális kiegészítője. A tej, a citromsav, az alkohol és a biológiailag lebomló cukortenzidek eltüntetik a mész- és mosogatószer maradványokat, melynek eredménye a foltmentesen ragyogó edény. Az öblítési folyamat során a felületi feszültség csökkentésével segíti a megtisztított edényfelületek és a tiszta víz optimális találkozását. Emellett csökkenti a szárítási időt, és megakadályozza az edények foltosodását.

3.551 Ft
Külső raktáron

Folyékony mosószer kapszula gyermek ruhákhoz,enzimek és allergének nélkül.Kombinált felületaktív anyagokkal,koncentrált összetétel a hatékony tisztítóhatásért.Gazdaságos felhasználás,környezetkímélő csomagolás

1.557 Ft
Külső raktáron

ÖKO KÉZI MOSOGATÓSZER KONCENTRÁTUM CITROMOS 500 ml-es, kézi mosogatásra alkalmas citromos illatú mosogatókoncentrátum. Kizárólag természetes, növényi összetevőket tartalmaz, újrahasznosítható energiaforrásokkal készül. Hipoallergén, nikkel, kobalt és króm vezetőképessége tesztelt. Újrahasznosított csomagolás és foszfátmentes

465 Ft