Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mosogatószer

Rendezés:
Nézet:
Külső raktáron

Termék leírása:

BIO ALUBABA MOSOGATÓSZER NATUR 500ML

Termék összetétele:

Anionos felületaktív anyagok, színezék és nem veszélyes anyagok vizes oldata.

Hatékony zsír-és szennyeződésoldó, 96%-ban természetazonos anyagokból álló környezetbarát mosogatószer, mely nem tartalmaz foszfátokat és aldehideket. Emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve 20 napon belül 96 %-ban szén-dioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlik le. Egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz.

650 Ft
Külső raktáron

 

Termék leírása:

BIO ALUBABA MOSOGATÓSZER ALOE VERA ILLATTAL 500ML

Anionos felületakív anyagok, színezék és nem veszélyes anyagok vizes oldata.

Környezetbarát mosogatószer.

Egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz.

650 Ft
Külső raktáron

 

Leírás:
Öko mosogatógép tabletta
Tökéletes mosogatás akár 12 terítékes géphez is!

- Könnyű adagolás
- Hatékonyan tisztít és zsírtalanít
- Növényi és ásványi eredetű összetevőkkel
- Nem tesztelték állatokon

Csillogó foltmentes ragyogást biztosít minden evőeszközön és edényen. Erős zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően tisztít felesleges vegyszerek használata nélkül. A finom illat pedig higiénikus öblítést biztosít a mosogatógépnek.

A szebb eredmény érdekében (üveg, mázas porcelán, stb.) használja a mosogatógép öblítővel.

Használat:
Távolítsa el a nagyobb szennyeződéseket az edényről. Távolítsa el a fóliát a tablettáról.
Tegye a tablettát a mosogatógép adagolójába. Amennyiben a tabletta nem fér be az adagolóba, helyezze az evőeszköz tartóba.
Egy tabletta elegendő egy teljes feltöltésre behelyezett normál szennyeződésű edény mosogatására.
Indítsa el a gépet a gyártó utasításai szerint.
Ügyeljen arra, hogy öblítővel és sóval is feltöltse a gépét.

Kiszerelés: 40db-os, lebomló fóliába csomagolt kapszula

2.155 Ft
Külső raktáron

Alkalmazási területek: Az AlmaWin Gépi mosogatószer koncentrátum mindenféle edényt higiénikusan megtisztít. A makacs ételmaradékokat, keményítőt és tohjásfehérjét hatékonyan eltávolítja.

3.000 Ft
Külső raktáron

AlmaWin Öko mosogatógép öblítő koncentrátum, 500 ml Természetes fekületaktív anyagai csökkentik a víz felületi feszültségét és biztosítják az optimális nedvesítését. Az edények cseppmentesen és gyorsan száradnak és a hozzáadot alkohol és citromsav révén. Környezetbarát, biológiai úton különösen jól lebomlik.

1.640 Ft
Külső raktáron

A regenerálósó mosogatógépe ioncserélője számára tiszta, természetes kazánsó, színezőanyagok, denaturálószerek, morzsalékanyagok nélkül. A keményítőionok kicserélése révén elkerülhetővé válik, hogy az edényeken és üvegeken mészfoltok keletkezzenek.

1.077 Ft
Külső raktáron

Az élet törékeny, vigyázzunk rá! Óvja Ön is egészségét és környezetét.ÖKOlogikus! Sensitive! Egy nyomás (2 ml) a koncentrátumból kb. 750 adaghoz elegendő. Zsíros edényekhez valamivel nagyobb mennyiség szükséges (4 ml).750 adag

2.109 Ft
Külső raktáron

A Faith in Nature A koncentrátum gazdaságos és környezetbarát megoldás, mely kb. 30 mosogatáshoz elég. A tálakat, az üvegpoharakat és az evőeszközöket is csillogóan tisztává változtatja. A termék nem tartalmaz foszfátokat, parabéneket (kőolaj származékokat) és mesterséges tartósítószereket, színezéket és illatanyagokat. Lebomlik a környezetben. A gél növényi anyagokból került kivonásra.

1.789 Ft
Külső raktáron

Biológiailag könnyen lebomló mosogatószer, mely illat- és színezőanyag mentes.

995 Ft
Külső raktáron

Biológiailag könnyen lebomló mosogatószer, mely illat- és színezőanyag mentes.

995 Ft
Külső raktáron

A Cudy illatmentes mosogatószer egy foszfátmentes, klórmentes koncentrátum kézi mosogatáshoz. A Cudy illatmentes mosogatószer bőrvédő komponenseket tartalmaz, ezáltal védi kezeit a kiszáradástól. Illatanyagokra érzékeny személyek is használhatják. A szőlőmag-olaj kivonatnak köszönhetően ápolja, regenerálja a bőrt. Folyóvizes mosogatáshoz javasoljuk 5-szörösére hígítani, így gazdaságosan adagolható. A termék jellemzői: • nem tartalmaz illatanyagokat és színezékeket • pH-semleges, bőrbarát • foszfátmentes, parabén-mentes, klórmentes • biológiailag jól lebomló • nem tartalmaz allergén anyagokat

959 Ft
Külső raktáron

Oxigén földbarát mosogatószer koncentrátum valódi narancsolajjal.Összetevők: 15-30 % anionos felületaktív anyagok, 5 %-nál kevesebb nem ionos felületaktív anyagok ,amfoter felületaktív anyagok. Tartalmaz: tartósítószerek / methylchloroisothiazolinone,methylisothiazolinone/ illatanyagok.

826 Ft
Külső raktáron

Folyékony mosószer kapszula gyermek ruhákhoz,enzimek és allergének nélkül.Kombinált felületaktív anyagokkal,koncentrált összetétel a hatékony tisztítóhatásért.Gazdaságos felhasználás,környezetkímélő csomagolás

1.564 Ft
Külső raktáron

Folyékony mosogatószer, amely növényi eredetű és megújuló forrásokból származó alapanyagok használatával alaposan zsírtalanít. A termékben található felületaktív anyagok biologiailag könnyen, gyorsan és teljesen lebomlanak A természetes formulája alaposan tisztít és zsírtalanít mindenfél típusú edényt. Hipoallergén: a formula kidolgozásánál elsődleges szempont volt az allergiák lehetséges kialakulásának minimálisra csökentése. Nikkel tesztnek alávetett termék (mérhető küszöbérték <0.01 ppm). Állatokon nem tesztelt termék. A növényi eredetüknek köszönhetően a víz mikroorganizmusai azokat természetes anyagokká alakítják át. Foszfort nem tartalmaz. Teljesen újrahasznosítható csomagolás. Adagolás: 1 kiskanál (2 - 3 ml) 5 liter meleg vízbe. Oszlassa el a terméket, mielőtt az edényeket belehelyezi.

1.089 Ft
Külső raktáron

ÖKO KÉZI MOSOGATÓSZER KONCENTRÁTUM CITROMOS 500 ml-es, kézi mosogatásra alkalmas citromos illatú mosogatókoncentrátum. Kizárólag természetes, növényi összetevőket tartalmaz, újrahasznosítható energiaforrásokkal készül. Hipoallergén, nikkel, kobalt és króm vezetőképessége tesztelt. Újrahasznosított csomagolás és foszfátmentes

467 Ft
Külső raktáron

ÖKO KÉZI MOSOGATÓSZER LEVENDULA&ROZMARING 1000 ml-es, kézi mosogatásra alkalmas levendula és rozmaringos illatú mosogatószer. Kizárólag természetes, növényi összetevőket tartalmaz, újrahasznosítható energiaforrásokkal készül. Hipoallergén, nikkel, kobalt és króm vezetőképessége tesztelt. Újrahasznosított csomagolás és foszfátmentes.

717 Ft