Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Élesztők, Tartósítószerek

Rendezés:
Nézet:
Külső raktáron

Tápanyagérték 100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1470 / 346 Fehérje (g / 100 g) 0,43 Szénhidrát (g / 100 g) 85,9 Ebből cukor (g / 100 g) <0,1 Zsír (g / 100 g) 0,08 Ebből telített zsírsavak (g / 100 g) <0,08 Élelmi rost (g / 100 g) <0,1 Nátrium (mg / 100 g) 3

542 Ft
Külső raktáron

 

Termék leírása:

BORKÉN - BEFŐZÉSI TARTÓSÍTÓSZER 100G

Termék összetétele:

Kálium-metabiszulfit E224

Száraz, hűvös, levegőtől elzárt helyen

Zöldségek és gyümölcsök tartósítására, gyümölcslevek készítéséhez.

164 Ft
Külső raktáron

 

Termék leírása:

BORKŐSAV - BEFŐZÉSI TARTÓSÍTÓSZER 100G

Termék összetétele:

Borkősav E334

Száraz, hűvös helyen, fénytől védve

Szörpök, üdítők, dzsemek, gyümölcsbor készítéséhez, savanyúságok, befőttek tartósításához.

Energia:1300 kJ (300 kcal)

Zsír: 0g, Szénhidrát: 0g, Fehérje: 0 g, Só: 0 g

319 Ft
Külső raktáron

 

Termék leírása:

CITROMSAV - BEFŐZÉSI TARTÓSÍTÓSZER 100G

Termék összetétele:

Citromsav E330

Száraz, hűvös helyen, fénytől védve

Szörpök, üdítők, dzsemek, gyümölcsbor készítéséhez, savanyúságok, befőttek tartósításához.

Energia:1189 kJ (274 kcal)

Zsír: 0g, Szénhidrát: 0g, Fehérje: 0 g, Só: <1 g

129 Ft
Külső raktáron

Inaktivált élesztő magas fehérjetartalommal, jelentős B6-vitamin, kalcium és magnézium forrás.

508 Ft
Külső raktáron

A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe. Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét melyet előszeretettel használnak a zselatin előállításához, bár az élelmiszeripar széles körben használja, a tudatosan táplálkozó fogyasztó elutasítja.

Az ő számukra készült a teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő. Felhasználható például zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

198 Ft
Külső raktáron

Növényi zselésítő 

Teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő. Felhasználható például zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

345 Ft
Külső raktáron

Almapektin 60g

Nagy segítség a befőzésben...

(a tasak tartalma 10 kg gyümölcs befőzéséhez elegendő)

964 Ft 826 Ft
Külső raktáron

Leggyakrabban fagylaltok, lekvárok zselésítésére használják. Diétás élelmiszerekben zsírok helyettesítésére is alkalmazzák, mert a szájban zsír érzetét kelti, ugyanakkor kalóriatartalma nagyon alacsony.

5.745 Ft
Külső raktáron

Dzsemek, lekvárok tartósítására, ételek, italok savanyítására

Szörpök, üdítők készítéséhez, savanyúságok, lekvárok, vagy befőttek savanyúságának beállítására, gyümölcsök barnulásának gátlására ajánljuk.

 

290 Ft
Raktáron

Szafi Reform Étkezési citromsav 500g

Az étkezési citromsav egy antioxidáns hatású konyhai alapanyag, amely sokoldalúan felhasználható. Savanyító tulajdonságát a lekvárok, italok, sütemények készítésekor használhatjuk ki, de segít a zöldségek-gyümölcsök színének megőrzésében is, az oxidációs folyamatok okozta barnulás gátlásával.

 

383 Ft
Külső raktáron

Felhasználása: lekvárok, dzsemek zselésítésére, kocsonya készítéséhez.

1.022 Ft
Külső raktáron

Összetevők: savanyúságszabályozó Glucono-Delta-Lacton (szőlőcukorból), térfogatnövelő szer: szódabikarbóna, kukoricaliszt.

A sütőpor semleges ízű, erős duzzasztó hatású, ezért alkalmas teljes őrlésű pékáruk készítéséhez.

239 Ft
Külső raktáron

A citromsav fehér, kristályos por, melynek fanyar, savanykás íze kellemesen karakteres ízt ad a vele készített ételeknek, italoknak. Az egyik legismertebb tulajdonsága, hogy gyümölcsökhöz adva megakadályozza az oxidációt, a gyümölcsök gyors barnulását.

353 Ft
Külső raktáron

A citromsav fehér, kristályos por, melynek fanyar, savanykás íze kellemesen karakteres ízt ad a vele készített ételeknek, italoknak. Az egyik legismertebb tulajdonsága, hogy gyümölcsökhöz adva megakadályozza az oxidációt, a gyümölcsök gyors barnulását.

571 Ft
Raktáron

Tökéletesen finom, megfelelő állagú lekvárok, dzsemek, zselék készítéséhez pektin használata ajánlott. Hozzájárul ahhoz, hogy az elkészített finomságok még inkább meg tudják őrizni gyümölcsös ízvilágukat.

A Nature Cookta special Pektin növényi eredetű, természetes zselésítő konyhai alapanyag. Használata pénztárca- és szabadidő kímélő megoldás is: rövidebb főzési idővel kevesebb édesítő hozzáadása szükséges ételek készítésénél. Könnyedén zselészerűvé, kocsonyássá változtatja a folyékony halmazállapotú anyagokat.

 

1.031 Ft
Külső raktáron

 



A Haas Borkősav nélkülözhetetlen a befőzésnél, alkalmas a legkülönfélébb gyümölcsök hideg és meleg konzerválására.



Használható citrom helyett limonádé illetve tea ízesítésére.



A Haas Borkősavval eltett zöldségek megőrzik eredeti színüket és ízüket.



Termékösszetevők: borkősav

711 Ft
Külső raktáron

 



A zselatin ötszörös mennyiségű vizet képes felvenni. A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért élelmiszerekben és gyógyszerekben széles körben alkalmazzák. Állati eredete miatt a vegetáriánus élelmiszerekben, valamint egyes vallási előirányzatok miatt (kóser, halal), pektinnel, agar agarral, karragénnel, alginsavval, hipromellózzal helyettesíthető.



 

4.170 Ft
Külső raktáron

 



Közepes bloomszámú marhabőr zselatin (200 bloom).



A zselatin 5-szörös mennyiségű vizet képes felvenni. A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért élelmiszerekben és gyógyszerekben széles körben alkalmazzák. Állati eredete miatt a vegetáriánus élelmiszerekben, valamint egyes vallási előirányzatok miatt (kóser, halal), pektinnel, agar agarral, karragénnel, alginsavval, hipromellózzal helyettesíthető.



 

1.196 Ft
Külső raktáron

Közepes bloomszámú marhabőr zselatin 



A zselatin 5-szörös mennyiségű vizet képes felvenni. A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért élelmiszerekben és gyógyszerekben széles körben alkalmazzák. Állati eredete miatt a vegetáriánus élelmiszerekben, valamint egyes vallási előirányzatok miatt (kóser, halal), pektinnel, agar agarral, karragénnel, alginsavval, hipromellózzal helyettesíthető.



 

288 Ft