Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Élesztők, Tartósítószerek

Rendezés:
Nézet:
Külső raktáron

Tápanyagérték 100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1470 / 346 Fehérje (g / 100 g) 0,43 Szénhidrát (g / 100 g) 85,9 Ebből cukor (g / 100 g) <0,1 Zsír (g / 100 g) 0,08 Ebből telített zsírsavak (g / 100 g) <0,08 Élelmi rost (g / 100 g) <0,1 Nátrium (mg / 100 g) 3

537 Ft
Külső raktáron

Tejszínes krémek megszilárdításához, felvert tejszínhabhoz, fagylaltokhoz és krémekhez ajánljuk. Mesterséges és vegyi anyag mentes. Még tökéletesebb eredményt érhet el, ha a krémfixáló mellé bio keményítőt is használ. Termékünk megakadályozza, hogy a sütemény tésztája átázzon. Vékonyan oszlassa el a sütemény tetején krémfixáló habot, majd helyezze rá a gyümölcsöket a sütemény tetejére!

412 Ft
Külső raktáron

"Az Agaranta 100%-ban tiszta, növényi alapú zselésítő anyag. Agar Agarból készült, melyet bio algából nyernek, kombinálva Bio nyílgyökérliszttel. Az Agaranta átlátszó színű. Adagolás A csomaghoz (6g-hoz) 500ml folyadék szükséges. Elkészítés Az Agarantát 100ml hideg folyadékkal simára keverjük és a maradékot is elkeverjük a folyadékkal, miután megfőztük és utána 2 perc alatt simára főzzük. A hideg masszához az Agarantát 100ml hideg folyadékkal egy kicsi edényben elkeverjük és egy percig főzzük. Miután kihűl a hozzávalókat a maradékhoz adagoljuk. A zselé az optimális hőmérsékletet hűtőben kb 3 óra után éri el. A zselét 3 óráig hűtőben tároljuk, majd fogyasztjuk. Tápérték 100 grammban Energia kcal/kalória 1116 KJ/ 244 kcal Zsír <0.2 g Ebből telített zsírsavak 0.2 g Szénhidrát 40 g Ebből cukrok <0.3 g Rost 38,9 g Fehérje 1.2 g Só 1,8g"

737 Ft
Külső raktáron

 

Termék leírása:

BORKÉN - BEFŐZÉSI TARTÓSÍTÓSZER 100G

Termék összetétele:

Kálium-metabiszulfit E224

Száraz, hűvös, levegőtől elzárt helyen

Zöldségek és gyümölcsök tartósítására, gyümölcslevek készítéséhez.

164 Ft
Külső raktáron

 

Termék leírása:

BORKŐSAV - BEFŐZÉSI TARTÓSÍTÓSZER 100G

Termék összetétele:

Borkősav E334

Száraz, hűvös helyen, fénytől védve

Szörpök, üdítők, dzsemek, gyümölcsbor készítéséhez, savanyúságok, befőttek tartósításához.

Energia:1300 kJ (300 kcal)

Zsír: 0g, Szénhidrát: 0g, Fehérje: 0 g, Só: 0 g

319 Ft
Külső raktáron

 

Termék leírása:

CITROMSAV - BEFŐZÉSI TARTÓSÍTÓSZER 100G

Termék összetétele:

Citromsav E330

Száraz, hűvös helyen, fénytől védve

Szörpök, üdítők, dzsemek, gyümölcsbor készítéséhez, savanyúságok, befőttek tartósításához.

Energia:1189 kJ (274 kcal)

Zsír: 0g, Szénhidrát: 0g, Fehérje: 0 g, Só: <1 g

129 Ft
Külső raktáron

Tartalmaz B2 és B5 vitamint, az ásványi anyagok változatos formáit és többek között vasat is. A legegyszerűbb elfogyasztási módja bármilyen ételbe, vagy például joghurtba keverve.

672 Ft
Külső raktáron

Inaktivált élesztő magas fehérjetartalommal, jelentős B6-vitamin, kalcium és magnézium forrás.

503 Ft
Külső raktáron

A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe. Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét melyet előszeretettel használnak a zselatin előállításához, bár az élelmiszeripar széles körben használja, a tudatosan táplálkozó fogyasztó elutasítja.

Az ő számukra készült a teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő. Felhasználható például zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

196 Ft
Külső raktáron

Növényi zselésítő 

Teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő. Felhasználható például zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

345 Ft
Külső raktáron

Almapektin 60g

Nagy segítség a befőzésben...

(a tasak tartalma 10 kg gyümölcs befőzéséhez elegendő)

955 Ft
Külső raktáron

Leggyakrabban fagylaltok, lekvárok zselésítésére használják. Diétás élelmiszerekben zsírok helyettesítésére is alkalmazzák, mert a szájban zsír érzetét kelti, ugyanakkor kalóriatartalma nagyon alacsony.

5.745 Ft
Külső raktáron

Dzsemek, lekvárok tartósítására, ételek, italok savanyítására

Szörpök, üdítők készítéséhez, savanyúságok, lekvárok, vagy befőttek savanyúságának beállítására, gyümölcsök barnulásának gátlására ajánljuk.

 

285 Ft
Raktáron

Szafi Reform Étkezési citromsav 500g

Az étkezési citromsav egy antioxidáns hatású konyhai alapanyag, amely sokoldalúan felhasználható. Savanyító tulajdonságát a lekvárok, italok, sütemények készítésekor használhatjuk ki, de segít a zöldségek-gyümölcsök színének megőrzésében is, az oxidációs folyamatok okozta barnulás gátlásával.

 

383 Ft
Külső raktáron

Felhasználása: lekvárok, dzsemek zselésítésére, kocsonya készítéséhez.

1.014 Ft
Raktáron

Összetevők: savanyúságszabályozó Glucono-Delta-Lacton (szőlőcukorból), térfogatnövelő szer: szódabikarbóna, kukoricaliszt.

A sütőpor semleges ízű, erős duzzasztó hatású, ezért alkalmas teljes őrlésű pékáruk készítéséhez.

231 Ft 208 Ft
Külső raktáron

A citromsav fehér, kristályos por, melynek fanyar, savanykás íze kellemesen karakteres ízt ad a vele készített ételeknek, italoknak. Az egyik legismertebb tulajdonsága, hogy gyümölcsökhöz adva megakadályozza az oxidációt, a gyümölcsök gyors barnulását.

315 Ft
Külső raktáron

A citromsav fehér, kristályos por, melynek fanyar, savanykás íze kellemesen karakteres ízt ad a vele készített ételeknek, italoknak. Az egyik legismertebb tulajdonsága, hogy gyümölcsökhöz adva megakadályozza az oxidációt, a gyümölcsök gyors barnulását.

538 Ft
Raktáron

Tökéletesen finom, megfelelő állagú lekvárok, dzsemek, zselék készítéséhez pektin használata ajánlott. Hozzájárul ahhoz, hogy az elkészített finomságok még inkább meg tudják őrizni gyümölcsös ízvilágukat.

A Nature Cookta special Pektin növényi eredetű, természetes zselésítő konyhai alapanyag. Használata pénztárca- és szabadidő kímélő megoldás is: rövidebb főzési idővel kevesebb édesítő hozzáadása szükséges ételek készítésénél. Könnyedén zselészerűvé, kocsonyássá változtatja a folyékony halmazállapotú anyagokat.

 

920 Ft