Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Könyvek

Rendezés:
Nézet:
Külső raktáron

A Bach-virágok harmonikus energiahullámaikkal érik el a lelki és karakterbeli negatív rezgések csökkenését, és egyensúly jön létre. Így test és lélek viszonya kiegyensúlyozott lesz. Melyik esszenciára van szükséged? A kártyák elárulják. A Bach-virágterápia módszert dr. Edward Bach az 1930-as években dolgozta ki. Észrevette, hogy bizonyos növények rezgése megfelel adott lelki problémáknak. Ezeknek a gyógyító erejű növényeknek az energiáját megfelelő módszerrel kinyerve a lélekre ható, tehát nem hatóanyag elvű gyógyszer nyerhető. Edward Bach módszerének lényege a homeopátia magasabb rezgésre való felemelése és lényeges leegyszerűsítése. A Bach virágterápia ősi lelki problémákra kínál gyógyírt. Hogyan működik? Edward Bach homeopata orvosként a hasonló a hasonlót gyógyítja elvet alkalmazta, de továbbvitte a gondolatmenetet és azt hirdette, hogy a betegség az a hasonló, ami a hasonló lelki problémát orvosolni képes. A hasonlót a hasonlóval elv lényege, azon a szellemi törvényen - ezt a törvényt megtaláljuk a fizikában is - alapul, hogy ha egy rezgés egy azonos frekvenciájú, de ellentétes fázisú rezgéssel találkozik a két rezgés, kioltja egymást. A lelki probléma képvisel egy bizonyos rezgést, a megfelelő Bach virágterápiás gyógyszereket kiválasztva létrejön egy a lelki problémával ellentétes fázisban dolgozó kioltó rezgés, ami segít a probléma okait helyre tenni. Gyógyítsd meg önmagad! Edward Bach szerint azonban nem elég, ha becsepegteted a megfelelő Bach virágterápiás keveréket, hanem meg kell lennie benned annak az elhatározásnak is, hogy meg akarsz gyógyulni. Neked magadnak kell felelőssé válnod a gyógyulásodért. Nem háríthatod a felelősséget az orvosra, terapeutára, vagy a gyógyszerre. A lelkeddel kell harmóniába kerülnöd, amihez a Bach virágterápia jó segítség, de önmagában nem elég. Edward Bach víziója az volt, hogy a Bach virágesszenciák legyenek ott minden család szekrényében, mivel a konkrétan megfogalmazott érzelmi reakciókon keresztül egy hétköznapi ember is ki tudja választani, hogy családtagjainak, barátainak milyen szerre van szüksége.

3.136 Ft
Külső raktáron

gluténmentes diétában alkalmazható kenyérféle.

666 Ft
Külső raktáron

Összefoglaló
Egészségük, szépségük megtartásához sok-sok tanácsot találhatnak a kötetben. E könyvet olvasva megtudhatjuk mi mindentől függ szépségünk, erőnk, egészségünk! A legegyszerűbb dolgok a legegészségesebbek, főleg, ha mi magunk örömmel készítjük, s használjuk azokat. A valódi szépség bensőnkből tükröződik, árad kifelé.

1.853 Ft
Külső raktáron

Ez a kis füzet útmutatás a gyümölcsök, zöldségek télire való egészséges eltevésével kapcsolatban: Befőttekként eltett gyümölcsök MÉZZEL, natúr, kicentrifugált rostos levek, finom savanyúságok - ecet nélkül -, s majd az aszalás titkaira is felhívja a kedves Olvasó figyelmét. Lekvárok, dzsemek, nyers "VEGETA" elkészítésének módja is megtalálható benne. S a már közismerten káros tartósítószerek elhelyezésének módját is megtanulhatja. Így alkalmazva nem találkozik közvetlenül gyümölcsünkkel, tehát káros mellékhatását nem éreztetheti velünk. (Csak hagyományos celofán alkalmazásával érvényes a könyvben leírt tanács!)

1.853 Ft
Külső raktáron

ELŐSZÓ
Minden évszaknak megvan a maga sajátos szépsége, s általában a falusi embereknek évszakonként ismétlődik a munkarendje. Így van ez a nőknél is. Tavasszal kezdődik a nagytakarítás, a lakás szépítése, nyáron egy kis kikapcsolódásra is kerülhet sor, ősszel a befőzések ideje következik, s egy nőt sokszor az is boldoggá tud tenni, ha szépen sorakozó, saját kezével eltett befőttjeit nézegetheti éléskamrájában.
Vannak esetek, amikor ez a szokásos terv felborul. Velem is ez történt. Váratlan meghívást kaptam 1986 őszén és már nemigen foglalkoztatott a befőzés. Lázas igyekezettel intéztem az útlevelemet, mentem a brazil nagykövetségre vízumot kérni, s készültem életem leghosszabb útjára. Sok gonddal és utánajárással járt mindez, mire kezemben volt az Aeroflot repülőgépére szóló jegy...

4.560 Ft
Külső raktáron

A fül- és a testgyertya gyakorlati alkalmazási lehetőségei.

517 Ft
Külső raktáron

Szerző: Feketéné Bokor Katalin Ebben a pillanatban, amikor ezt a kis könyvet felnyitotta, szemeit is tágra nyithatja, mert csodálatos olvasmánynak néz elébe. Kortól, nemtől, testi-lelki állapottól függetlenül, leköti majd figyelmét. Annyira mindennapjainkhoz kötődnek szavai, hogy nem létezik olyan ember, aki ne találhat benne olyan igazságot, amely életéhez tartozik. Sőt, fordítva is igaz, olyan dolgokról szerezhet tudomást, amely eddig nem kapcsolódott tudatosan hozzá, érezhette, hogy létezik, mert sok "csodát" élt át már, de nem tudta, hogy honnan is származnak azok. Annak, aki az olvasmányokat a vége felől szereti visszalapozgatni, meglepetten észlelheti, hogy így is működik mindaz, amit a szerző átadni szeretne az olvasónak. Ha eddig nem sikerült elég ismeretet szerezni testünk felépítéséről, szerveink működéséről, egészen a legapróbb sejtek feladatáig, most felújíthatja vagy kiegészítheti azokat, hogy úgymond feltérképezhesse "belsőjét".

4.133 Ft
Külső raktáron

Gondolta volna, hogy a búzából kisarjadó búzafű ß-karotin tartalma elérheti a búzaszemekben található kiindulási érték 400–750-szeresét is? Mindez pár csepp víznek, napfénynek és a magocska „ösztöneinek” következménye. De mi áll a dolgok hátterében? Kevesen tudják, hogy a klorofillnak nem az, az egyetlen tulajdonsága, hogy zöldre színezi a növények levelét, hanem például, hogy segít az emberi szervezetnek egészségesen működni. De miként? Ha Önt érdeklik a tudományos válaszok, akkor érdemes elolvasnia Bükkerdő Gergely Csíra ABC című könyvét. A szerző közérthető szavakkal írja le a tudomány legújabb eredményeit. A könyvben arról is bővebben olvashat, hogyan lehet otthoni környezetben könnyen és gazdaságosan búzafüvet termeszteni. Milyen módszerekkel lehet a búzafűből búzafűlét préselni. Milyen értékes, élettanilag fontos és nélkülözhetetlen alkotóelemeket tartalmaz. Milyen szerepe lehet a daganatos és egyéb betegségekben szenvedők kiegészítő kezelésében. Mindezek mellett, más értékes magok csíráztatásáról is olvashat. 

1.828 Ft
Külső raktáron

Jelen könyv, melyet kezében tart az olvasó, az útkeresés gyakorlati megvalósításában nyújt elengedhetetlen segítséget. Külön öröm, hogy a leírások alapján az ételek könnyen elkészíthetők. Szerencsére a fűszerek helyes alkalmazásával a régi, jó, megszokott ízekről sem kell lemondanunk. A könyvben megtalálható receptek biztosítják az ún. "halálos kettős" (=rostszegény étrend és zsírban gazdag étrend) távolról "nagy ívben" történő elkerülését.
Szeretne boldog és egészséges gyermekeket maga körül? Ha igen, akkor lásson hozzá MA a könyvben található receptek elkészítéséhez. Finom, egészséges ételeket kíván? Hogyan? Erre kaphatja meg Ön is a választ ebből a könyvből. (Dr. Papp Gábor szülész-nőgyógyász adjunktus, gyermeknőgyógyász szakorvos)

4.275 Ft
Külső raktáron

Egy praktikus gyermekgondozási kézikönyv, szüléstől az iskoláskorig. 400 ötlet és tanács az egész család részére.

2.102 Ft
Külső raktáron

Lucza Béla
Összefoglaló
Lucza Béla 1960-ban született Szombathelyen. Tanulmányait Budapesten kezdte, majd Zürichben folytatta. Svácjban a világhírű Ludwig van Lang professzor mellett kezdett alternatív gyógyászattal foglalkozni. Tizenhét év után hazatelepedett Magyarországra, hogy több időt szentelhessen családjának, kutatómunkájának, speciális gyógyító tevékenységének. 
A súlyos megbetegedések száma sz elmúlt húsz évben a duplájára emelkedett. Ha életben akarunk maradni, szembe kell néznünk a valósággal. E könyv áttekintést ad arról, milyen fertőzéseknek és mérgezéseknek vagyunk kitéve a mai civilizált világban. Bemutatja, miként kerülhetjük el a nem kívánt károsodásokat, hogy egészségünket megőrizhessük. Ez a mű hasznos információkat tartalmaz az egyszerű olvasó és a szakember számára egyaránt. 
A szerző rámutat egyes betegségek valódi okára, és felsorakoztatja a gyógyítás lehetőségeit. Olyan eseteket olvashatunk, amelyeket a gyakorlat messzemenően igazol, mégis kevesen hallottunk róluk.

3.491 Ft
Külső raktáron

 

ELŐSZÓ
Részlet:

Főbb szabályok az "A" vércsoportú étrendhez

Először mindig folyadékkal kezdjük a táplálkozást (ivóvíz, tea, kávé, bor, rostos ivólé... stb.), lehetőleg az étkezés előtt 20-30 perccel. A folyadékot is jól meg kell forgatni a szájban. A folyadék után könnyen emészthető ételeket együnk - ilyenkor 5-10 perccel is fogyaszthatunk folyadékot evés előtt. (gyümölcs, leves, szénhidrát), majd a nehezebb emészthetőket (olajok, vaj, zöldségek, állati eredetű ételek).
Az elfogyasztás előtt gondoljunk szeretettel azokra, akiknek köze volt ahhoz, hogy az étel elénk került. Köszönjük meg nekik gondolatban is ezt, (a magot elvető, learató, szállító, eladó, ételkészítő, tálaló... stb.) s a két tenyerünket, eközben a fölé tartva egyben energetizáljuk is be az ételt, gondolatban azt is, amelyik még nincs feltálalva, hanem pl. a fazékban (lábosban) még a tűzhelyen van. Ezzel az energetizálással megtisztítjuk a káros hatású földsugárzásoktól, mesterséges és egyéb sugárzásoktól az ételt. Ezt akár egy almával is meg lehet tenni. Sokan keserűséggel telítik (negatív gondolatokkal) az élelmiszereket, mire elénk kerülnek. Ezeket a negatív "odokat" is kitisztíthatjuk az ételből, ha a leírt módon fölétesszük a kezünket. Bármennyire is hihetetlen, de ezek tények. Vissza
TÉMAKÖRÖK
Természetgyógyászat > Életmód > Táplálkozás > Egyéb
Háztartástan > Életmód > Táplálkozás > Egyéb
Orvostudomány > Orvosi ismeretterjesztő > Gyógyítás > Táplálkozás, életmód

559 Ft
Külső raktáron

Vércsoportnak megfelelő egyhavi étrend és a vércsoportnak megfelelő ételkészítési, táplálkozási szabályok.

350 Ft
Külső raktáron

Vércsoportnak megfelelő egyhavi étrend és a vércsoportnak megfelelő ételkészítési, táplálkozási szabályok.

350 Ft
Külső raktáron

Vércsoportnak megfelelő egyhavi étrend és a vércsoportnak megfelelő ételkészítési, táplálkozási szabályok.

419 Ft
Külső raktáron

Vércsoportnak megfelelő egyhavi étrend és a vércsoportnak megfelelő ételkészítési, táplálkozási szabályok.

419 Ft
Külső raktáron

Vércsoportnak megfelelő egyhavi étrend és a vércsoportnak megfelelő ételkészítési, táplálkozási szabályok.

419 Ft