info@biogo.hu +36 70 321 2949
Főoldal Rólunk

BIOGO Bio webáruház
Kategóriák
BIOGO Bio webáruház
  • Kategóriák
    • Élelmiszer 181
    • Kozmetikum 86
    • Higiénia 3
    • Étrend-kiegészítők 1732
    • Reform élelmiszerek 6286
    • Drogéria 3005
    • Baba & Gyerek 141
    • Problémák szerint 1780
    • Egyéb 410
  • Blog
  • Problémák szerinti keresés
Vita Crystal DigestMix Intenzyme kapszula 100db
Vita Crystal DigestMix Intenzyme kapszula 100db
7 600 Ft
nettó: 5 984 Ft
  1. Gyógynövény alapú termékek
  1. Étrend-kiegészítők
  2. Gyógynövény alapú termékek

Vita Crystal DigestMix Intenzyme kapszula 100db

Vita Crystal DigestMix Intenzyme kapszula 100db
Raktáron
7 600 Ft
nettó: 5 984 Ft
Hozzájárul a megfelelő emésztéshez. Az enzimek az emésztési folyamat nélkülözhetetlen elemei. Amint az étel bekerül a szájba, az enzimek azonnal hozzálátnak a táplálék bontásához, ez a folyamat addig tart, amíg a tápanyag a bélfalon keresztül fel tud szívódni. mylase: egy enzim, ami főleg a nyálmirigyben és a hasnyálmirigyben termelődik.
Szállítási idő:
2-5 munkanap külső raktárról
EAN kód:
5999567724601
db
  • Részletek
  • Adatok
  • Vélemények
Részletek

Hozzájárul a megfelelő emésztéshez.


Az enzimek az emésztési folyamat nélkülözhetetlen elemei. 
Amint az étel bekerül a szájba, az enzimek azonnal hozzálátnak a táplálék bontásához, ez a folyamat addig tart, amíg a tápanyag a bélfalon keresztül fel tud szívódni. 

mylase: egy enzim, ami főleg a nyálmirigyben és a hasnyálmirigyben termelődik. Szerepe a glikogén és a keményítő lebontásában van. Emelkedése a hasnyálmirigy és az epehólyag betegségére utalhat.
Protease: egy olyan fehérjebontó enzim, amely nem érzékeny a savakra.
Diastase: keményítőbontó enzim.
Glucoamylase: A hasnyálban és a nyálban előforduló enzim, amely a növényi táplálékban található keményítő, valamint az állati táplálékban lévő glikogén illetve egyéb homogén poliszacharid bontására képes.
Lipase: a zsírokat hasítja glicerinre és zsírsavakra.
Cellulase thera: Az egyik legfontosabb enzim, amit a szervezet nem képes előállítani. Ahhoz, hogy a növényi rostok tökéletesen le tudjanak bomlani az emésztés során, szükség van erre az enzimre. Ennek hiányában a szervezet nem képes teljesen megemészteni a rostokat, több toxin, gáz termelődik, a tápanyagok nem szívódnak fel tökéletesen.
Lactase: a tejcukrot galaktózzá és szőlőcukorrá bontó enzim. A laktáz enzim, amely a vékonybélben termelődik. A laktáz nevű diszacharidot-amely a tejben, tejtermékekben és sok készételben található-, gükóz monoszachariddá és galaktózzá alakítja, melyeket a szervezet hasznosít. Az emberi szervezetben a laktáz csökkent termelése következményeként laktózérzékenység alakul ki.
Invertase: A répacukrot szőlő- és gyümölcscukorrá alakító enzim (erjesztő). Az invertáz nevű enzim a szaharózt (kristálycukrot) - többek között az emberi emésztőszervekben - alkotóelemeire: glükózra (szőlőcukor) és fruktózra (gyümölcscukor) bontja.
 
A legtöbb enzim megsemmisül az ételek készítése során, ezért a készételből hiányoznak az emésztőenzimek. Ennek következtében a teljes emésztés a szervezetre hárul, emésztési problémák alakulhatnak ki, amelyek felszívódási zavarhoz vezethetnek.
 

Szénhidrátbontó enzimek:

A szénhidrátok bontását több enzim végzi. Az amiláz enzim a keményítő részleges bontását végzi. A glükoamiláz a keményítő molekulaláncának a végén hat, míg az amiláz a belső kötések bontását teszi lehetővé. 
Sok embernél jelentkezik emésztési probléma a gyümölcsök, zöldségek és gabonafélék fogyasztása után, mivel az ezekben található rostokat nem vagyunk képesek lebontani, nincs az emésztőrendszerünkben cellulózt bontó enzim, ezért a cellulóz a gyomorból változatlan formában a belekbe jut, ahol a bélbaktériumok erjeszteni kezdik a rostokat.
Az erjedés következtében gázképződés, hasi diszkomfort érzés alakulhat ki.
A termékben található celluláz alakítja át a cellulózt glükózzá, így nagymértékben hozzájárul a gyümölcsök, zöldségek, gabona félék sejtfalában található rostok lebontásához. 
Ahhoz, hogy a szervezet hasznosítani tudja a tejcukrot (laktóz), le kell azt bontania. Ennek két útja van: A laktózt a vékonybélben a laktáz enzim bontja, majd annak cukor összetevői felszívódnak. A másik út: a belekben élő baktériumok a laktózt vagy közvetlenül felveszik vagy erjesztik. Azoknál az embereknél, akiknél hiányzik a megfelelő mennyiségű laktáz enzim, a bakteriális út érvényesül, Viszont a megemésztetlen laktóz tovább halad a béltraktus távolabbi részébe. Ennek következtében fájdalom, felfúvódás, görcs, böfögés és hasmenés léphet fel.

Fehérjebontó enzimek:
A táplálékban található proteáz enzimek savas pH-n képesek a fehérjék belső kötéseinek hasítására. Ezáltal a fehérjék bontása már a gyomorban elkezdődik, majd a vékonybélben folytatódik, ahol elsősorban a saját szervezetünk által előállított proteázok veszik át a főszerepet. 
A termékben található fehérjebontó enzimek képesek hatékonyan segíteni a proteinek bontását. 

Zsírbontó enzimek:
A lipáz egy olyan enzim, mely a zsírokat zsírsavakká és glicerinné bontja. A zsíremésztés során a zsírban oldódó tápanyagok, vitaminok a bélnyálkahártyán keresztül képesek lesznek felszívódni, hasznosulni. A zsíroldékony vitaminok felszívódási zavarának hátterében is a zsírok tökéletes emésztése áll.

Növényi összetevők:

Borsmenta: hatóanyagai gyorsan enyhítik a hányingert, hányást, a haspuffadást, a gyomor és bélgörcsöt, valamint az idegi eredetű gyomorpanaszokat is. Megkönnyíti az epehólyagból az epe ürítését, görcsoldó és szélhajtó hatással rendelkezik.
Ánizs (Pimpinella anisum): a Földközi-tenger mellékéről származik, már az ókori Egyiptomban is használták. Étvágyjavító, emésztést serkentő szélhajtó, gyomor-, bél és epebántalmak elleni szerként is használják.

Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!
 
Felhasználási javaslat: Napi 3x1 kapszula.
Bő vízzel lenyelni!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.
 
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Összetevők: borsmenta, ánizs, B6 vitamin, zselatin
Hatóanyagok: Enzimek: Amylase, Protease thera, Malt diastase, Glucoamylase, Lipase, Cellulase thera, Lactase, Invertase


Adatok
Gyártó:
Vita Crystal
Tömeg:
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
BIOGO fiókom
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
JOGI DOKUMENTUMOK
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
INFORMÁCIÓK
  • Vásárlás menete
  • Bankkártyás fizetés
  • Szállítási módok
  • Vásárlástól való elállás
  • Impresszum
  • Kapcsolat
  • facebook

  • instagram

  • pinterest

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Legújabb termékinformációkért és különleges kedvezményeinkért iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás
simplepay_hu_v2
  • Élelmiszer 181
  • Kozmetikum 86
  • Higiénia 3
  • Étrend-kiegészítők 1732
  • Reform élelmiszerek 6286
  • Drogéria 3005
  • Baba & Gyerek 141
  • Problémák szerint 1780
  • Egyéb 410
  • Blog
  • Problémák szerinti keresés
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.