Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

ADATVÉDELEM

Adatvédelmi  szabályzat

Az Ön által a regisztráció során megadott adatok {név, cím, telefonszám, jelszó} kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Engedélye nélkül semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki harmadik félnek. Kivételt képez ez alól a hatóságok törvényes felhatalmazottja, és a szállítást végző Szolgáltató aki a szerződésnek megfelelően a szállítási adatokat szintén az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeli.

Jelszavát titkosan kezeljük és tároljuk, cégünk munkatársai sem láthatják. Bármilyen kérdése van forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz. A fogyasztóvédelemi jogszabályok és információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (www.nfh.hu) honlapján elérhetők.Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak. A webáruházból leadott rendelés a szerződésben megkötött feltételek szerint kerül kiszállításra.

Alapvető rendelkezések

A Felhasználó, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett   www.biogo.hu. weboldalra, akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a webáruháznak, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el.Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a webáruház tartalmának megtekintésére.

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre és a jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.A jelen Szabályzat 2014. július hó 20. nap napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad.

A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 14 (tizennégy) nappal a weboldalakon közzéteszi.Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében.

Az oldalon megjelenőtartalmak vagy részletének letöltése, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül tilos.Az Általános szerződési feltételek minden olyan "elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra", kiterjednek , melyet a Szolgáltató a webáruházon keresztül nyújt a Felhasználók részére. Továbbá a Szolgáltató és Felhasználók jogaira, kötelezettségeire a Webáruház működésének minden lényeges paraméterére.

Az ÁSZF és annak minden módosítása a Szolgáltató által a webáruház honlapján, nyilvánosságra hozatalától, annak "közzétételétől" hatályos, és annak Szolgáltató általi visszavonásáig, avagy az ÁSZF következő módosításáig érvényes. Az ÁSZF mindaddig hatályban marad, amíg a Szolgáltató a Webáruház-szolgáltatást biztosítja.Kijelentjük, hogy az Gyémant-2001 Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.biogo.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.